GİRESUN BULANCAK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı ve İlköğretim Haftası Açılışı Çelenk Sunumuyla Yapıldı

2020-2021 eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası münasebetiyle Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtı önünde Çelenk Sunma töreni düzenlendi.  
2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı ve İlköğretim Haftası Açılışı Çelenk Sunumuyla Yapıldı

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle; maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak sınırlı sayıda katılımcıyla düzenlenen törende, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şenel BULUT ile her kademeden okullarımızı temsilen okul ve  kurum yöneticilerimiz de hazır bulundu.

 

Saat 10.00'da Bulancak Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtına, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şenel BULUT tarafından çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızın söylenmesini takiben sona erdi.

 

                                İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Şenel Bulut'un Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

                                                "Bulancak Öncü Çalışmalar Yapmaya Devam Edecek"

2020-2021 Eğitim-öğretim yılımız hayırlı olsun.

COVID-19 virüsü salgını kapsamında, ülkemiz ve bizler eğitim camiası olarak gerekli tedbirleri alarak eğitim-öğretim faaliyetlerine gerek EBA canlı dersleri, okullarımızdaki EBA destek noktaları, uzaktan eğitim çalışmaları ve 8. ve 12. Sınıf Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile devam etmekteyiz.

Önce sağlık ve hijyen düsturuyla tedbirlerimizi alarak okul-kurumlarımızı hazırlamanın gayreti ve mücadelesi içindeyiz. Bu süreçte emek veren, fedakârlıkta bulunan idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza, tüm personelimize teşekkür ediyorum. Sevgili öğrencilerimizi gayretleri için tebrik ediyor, kıymetli velilerimize de çocuklarına olan ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.

İlçemiz akademik başarının yanı sıra tasarım beceri atölyeleri, robotik kodlama çalışmaları, il-ilçe-ülke çapında projeleri, TÜBİTAK projeleri, sosyal-sportif faaliyetlerle birlikte, MEB 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda "sadece başarıyı değil insanı önemseyen" çalışmalarımıza devam edecek, eğitim camiası olarak ilçemizi hep bir adım ileriye taşımanın gayreti içinde olacağız.

Bizler eğitim camiasının mensupları olarak okullarımızın bir an önce açılmasını, öğrencilerimize kavuşmayı canı gönülden istiyoruz.

Bütün bu duygu ve düşüncelerle önce sağlık diyor, 2020-2021 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, eğitimin tüm paydaşlarına ve ülkemize Hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Saygılarımla.

 

                                                                                                                                             Şenel BULUT

                                                                                                                                      İlçe Milli Eğitim Müdürü

17-09-2020

16-09-202016-09-2020

Ballıca Mahallesi Kemal Ulusu Caddesi No 55 Hükümet Konağı Kat 2 BulancakGiresun - 0 (454) 318 20 69 / 0 (454) 318 20 70

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.