GİRESUN BULANCAK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TAŞIMALI EĞİTİM KAPSAMINDAKİ ARAÇ ŞOFÖRLERİNE EĞİTİM VERİLDİ

30 Eylül 2021 Perşembe günü Bulancak İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şenel BULUT başkanlığında taşımalı eğitim şoförlerine yönelik eğitim, Şube Müdürlerimiz Mithat YARAMIŞ ve Muhammet TANRIVERDİ' nin katılımıyla başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şenel BULUT açılış konuşmasında "yaklaşık 2 yıldır pandemi nedeniyle taşıma işlemlerinin tam olarak yapılamadığını, inşallah bu eğitim öğretim yılında okullarımızın tam olarak açık olmasıyla beraber öğrenci taşıma işlemlerinin de tam olarak yapılacağını düşünüyorum, dolayısıyla hepimiz için yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun. Geçmiş yıllarda yaptığınız hizmetlerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. İlçe olarak tecrübeli bir taşımalı şoförler ekibine sahibiz, çocuklar ortak paydamızdır. Sizler ve biz eğitim camiası çocuklarımıza en üst seviyede hizmet vermek ve onları geleceğe hazırlamakla mükellefiz. Taşımalı araç sahiplerine eğitim veren İlçe Jandarma Komutanlığımıza, İlçe Emniyet Müdürlüğümüze, öğretmenlerimize ve toplantımıza katılan Şoförler Odası Başkanı Mustafa AYDIN beye teşekkür ederim" dedi.
2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TAŞIMALI EĞİTİM KAPSAMINDAKİ ARAÇ ŞOFÖRLERİNE EĞİTİM VERİLDİ

Eğitimin devamında; İlçe Emniyet Müdürlüğü Komiseri Ramazan KAYA, Polis Memuru Serdar DOĞAN, Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanı Murat GÜNAYDIN, Trafik Tim Komutan Yardımcısı Gökhan UĞURLU, Sabiha Raşit Özdemir İlkokulu Müdür Yardımcısı Erdal PEKŞEN, Bulancak İmam Hatip Ortaokulu Rehber Öğretmeni Asude ÇAĞLA PEKŞEN ve Nazan ÇİMEN, Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sağlık Hizmetleri Öğretmeni Tülay AYDIN kendi alanlarında ve ilgili mevzuat çerçevesinde öğrenci taşıma uygulaması kapsamında görevli araç sürücülerine eğitim verdiler.

30-09-202130-09-2021

Ballıca Mahallesi Kemal Ulusu Caddesi No 55 Hükümet Konağı Kat 2 BulancakGiresun - 0 (454) 318 20 69 / 0 (454) 318 20 70

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.